Cât costă creare unui site de prezentare?

Atunci când decizi că afacerea ta trebuie să se alăture trendului digital, trebuie să înțelegi cât de important este un site de prezentare. Probabil prima ta întrebare este “cât costă un site de prezentare?”. Probabil vrei sa afli și care sunt firmele din România care pot crea site-uri de prezentare și mai ales cât de profesioniste sunt.

Echipa Bossnet iti ofera toate informatiile de care ai nevoie! Parcurge rândurile ce urmează pentru a afla cât costă un site de prezentare realizat ca la carte.

Site-ul de prezentare – știi ce așteptări să ai de la el?

Poate că tot ce știi acum este că îți dorești un website de prezentare și vrei să afli care este costul pentru un astfel de serviciu. Să știi că nu este suficient. Te-ai întrebat care sunt așteptările tale de la un site de prezentare – cum vrei să arate, ce funcționalități vrei să aibă sau cât de ușor este să navigheze vizitatorii prin el?

Sunt informații esențiale pentru a obține un preț corect in realizarea site-ului de prezentare. Poți răspunde la toate aceste întrebări prin completarea formularului de cerere a ofertei. Îl găsești aici. Suntem nerăbdători să aflăm viziunea ta despre un site de prezentare, iar pe baza ei să îți facem un preț exact.

Care sunt costurile unui site de prezentare de la zero?

Trebuie să știi din start pe ce dai banii și care este suma pe care trebuie să o scoți din buzunar pentru crearea unui site de prezentare de la zero. Hai să-ți spunem noi cum stă treaba.

Înainte de toate, ai nevoie de un domeniu și de serviciul de găzduire al acestuia. Crezi că ai nevoie de ajutor aici? Nu ezita să ne contactezi pentru că te putem ajuta – https://www.bossnet.ro/cere-oferta/ ! Sunt servicii contra cost, sunt o mulțime de firme care le oferă, iar noi te putem îndruma spre alegerea corectă.

După ce facem acești doi pași, bineînțeles împreună, dacă îți dorești și tu acest lucru, începem construcția site-ului tău de prezentare. Nu uita de întrebările de mai sus la care trebuie să găsești un răspuns: cum va arăta site-ul de prezentare, ce funcționalități va avea site-ul de prezentare, cât de ușor este să navigheze vizitatorii prin el?

Acum urmează partea ce te interesa inițial cel mai mult: Cât costă crearea unui site de prezentare? După o scurtă, dar amănunțită discuție cu noi, vei ști care este prețul pentru crearea site-ului de prezentare. 

Nu putem să îți oferim o cotație de preț până nu ne dai voie să facem parte din povestea business-ului tău. Trebuie să ne cunoaștem, să aflăm intențiile și așteptările tale.

Operatorii noștri îți vor răspunde în cel mai scurt timp dacă te vei duce aici și vei completa oferta pentru crearea site-ului de prezentare. 

Nu în ultimul rând, vrem să îți oferim câteva informații generale despre site-urile de prezentare:

  • un site de prezentare nu îți va aduce clienți dacă nu îl promovezi;
  • realizarea unui site de prezentare va dura mai puțin atunci când oferi informații precise despre ce îți dorești cu adevărat;
  • prețul pentru un site de prezentare diferă întotdeauna în funcție de complexitatea cerințelor tale;
  • Bossnet îți oferă întotdeauna un preț corect pentru serviciul “creare site prezentare”. 🙂

 

Distribuie:

Din aceeași categorie:

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Răspundem la toate cererile în cel mult 24 de ore!