Selectează o Pagină

Creare Magazin Online

  • Realizăm magazine online complexe, ușor de administrat, care includ toate modulele de care ai nevoie ca magazinul tău online să funcționeze în condiții excelente și profitul să fie vizibil!

  • Crearea unui magazin online poate face diferența dintre eșec și succes, dintre profit și pierdere. Oferă-le clienților tăi o variantă modernă și comodă de a-ți cumpăra produsele – distanța de la client la magazin este de un singur click!

Cum te poate ajuta un magazin online?

Costuri reduse

Orice afacere are ca obiectiv creșterea vânzărilor și minimizarea costurilor. Pentru un magazin online, costurile operaționale sunt semnificative mai mici.

Clienți potențiali mai numeroși

Deoarece internetul nu are granițe, orice persoană din lume îți poate accesa magazinul și poate efectua comenzi de oriunde de pe glob.

}

Disponibil 24h/24h

Magazinul online nu are program de lucru. Poate fi la dispoziția clienților oricând, zi și noapte, întrucat magazinele online nu se închid niciodată.

}

Statistică clienți

Realizarea de statistici privind numărul de vizitatori sau alte lucruri legate de vânzări pot fi ușor de accesat, cu ajutorul diferitelor programe.

Hai să vorbim despre magazinul tău!

Agenție Web & Promovare Online

Contact

}

Luni – Vineri : 9.00-17:00

Bld. George Enescu Nr.16F Bl.16F