Creare Magazin Online

Realizăm magazine online, ușor de administrat, cu toate funcționalitățile de care are nevoie afacerea ta pentru a vinde.

Vrei să afli prețul pentru magazinul tău?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul.

Cum te ajută un magazin online?

Vinzi rapid și ușor

Online este mult mai confortabil pentru potențialii tăi clienți să intre în contact cu produsele oferite de tine. Vizitatorii pot să cumpere rapid și ușor, doar prin câteva click-uri.

Costuri operaționale reduse

Te costă mult mai puțin realizarea unui magazin online, comparativ cu constucția unui magazin fizic. Pe lângă asta, costurile de mentenanță și întreținere sunt evident mai mici.

Clienți potențiali mai numeroși

Potențialii clienți vor fi într-un număr mult mai mare, comparativ cu un magazin fizic. Magazinul online poate atrage clienți de peste tot, nu doar din orașul tău.

Simplu de gestionat

Din câteva click-uri, poți modifica stocul produselor, prețul și tot ce ține de gestiune. Un singur om poate face toate aceste lucruri. Cu siguranță te vei descurca!

Disponibil 24/7

În orice moment din zi sau din noapte, poți înregistra comenzi. Nu trebuie să fii mereu acolo, căci ăsta e și avantajul unui magazin online - se descurcă foarte bine și singur!

Ce includ serviciile noastre de creare magazin online

Mai jos găsești câteva dintre beneficiile de care te poți bucura odată cu decizia de a opta pentru un magazin în mediul online.

Design Modern

Magazinul tău va avea un design modern și interactiv pentru potențialii tăi clienți.

Creare magazin online responsive

Știai că aproximativ 80% din utilizatori, vor folosi telefonul mobil pentru a-ți accesa magazinul online?

Noi îl vom face responsive 100%, indiferent de device-ul de pe care este accesat. Nu pierdem nimic din ce îi interesează pe clienți, magazinul tău online va reda același conținut.

Etape realizare magazin online

Iată care sunt etapele pe care le urmăm pentru a-ți realiza magazinul online:

1.

Ne Cunoaștem

Facem cunoștință și discutăm toate detaliile despre viitorul tău magazin.

2.

Analiză & Planificare

Analizăm cererea ta și construim un plan de acțiune pe care-l vom urma.

3.

Design & Dezvoltare

Redăm un design modern și dezvoltăm ideea pe care am stabilit-o împreună.

4.

Testare & Finalizare

Testăm magazinul și îl predăm în termenul stabilit dinainte împreună cu tine.

Portofoliu

Portofoliul agenției noastre de web design este imaginea noastră, vezi mai jos câteva dintre proiectele Bossnet.

Întrebări Frecvente

Mai jos găsești o listă cu cele mai frecvente întrebări, la care îți oferim un răspuns concret pentru serviciile oferite.

Cât costă un magazin online?

Prețul poate să difere de la proiect la proiect. În vederea stabilirii prețului vom lua în calcul mai multe aspecte, printre care și complexitatea proiectului și funcționalitățile dorite.

Pentru asta vă rugăm să solicitați o ofertă de preț în care să expuneți toate așteptările dumneavoastră de la un magazin online, iar noi vă vom răspunde în maxim 24 de ore.

În cât timp va fi gata magazinul?

După ce discutăm pe baza ofertei, îți spunem cât durează crearea magazinului online. Totul depinde de complexitatea proiectului. Te asigurăm însă că ne vom da silința pentru a obține un timp de execuție cât mai scurt cu putință.

Ce materiale trebuie să furnizez?

Avem nevoie să ne oferi cât mai multe materiale pentru a-ți realiza un magazin online așa cum îți dorești. Prin materiale ne referim la fotografii de produs, videoclipuri, dar și informații despre brand-ul tău sau produsele pe care urmează să le vinzi.

Voi putea să administrez magazinul singur?

În ceea ce privește adăugarea produselor, cu puțin exercițiu, te poți descurca singur. Îți vom crea tutoriale video explicative despre administrarea magazinului online pentru ca tu să le poți urmări ori de câte ori vrei.

Contează numărul de produse?

Nu există restricții în ceea ce privește numărul de produse pe care le dorești adăugate în magazinul tău online. Poți adăuga toate produsele pe care vrei să le aduci în atenția utilizatorilor.

Oferiţi şi servicii de promovare?

Toate informațiile de care ai nevoie pe partea de promovare le vom discuta după finalizarea magazinului tău online. Îți vom oferi detaliile de care ai nevoie și-ți vom vorbi despre metodele cele mai benefice pentru tine și shop-ul tău!

Magazinul va fi optimizat SEO?

Da. Doar cu un magazin online optimizat SEO poți crește ulterior în pozițiile rezultatelor de căutare Google. 

Cum se face plata?

Plata pentru serviciul de realizare magazin online se face în două tranșe: un avans, înainte de începerea proiectului, și lichidarea, atunci când magazinul tău este gata.

Vrei să afli prețul pentru magazinul tău?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul.