Campanii de Promovare Google Ads

Planificăm și implementăm campanii Google Ads pentru a aduce mai mult trafic pe site și implicit mai multe vânzări.

Vrei să-ți promovezi afacerea?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul.

Obține vânzări rapide

Te ajutăm să-ți promovezi afacerea pe Google folosind unul dintre cele mai rapide și eficiente canale de promovare. De fiecare dată când un utilizator va căuta serviciile, produsele sau brandul tău, campaniile Google ADS te vor aduce pe primele poziții în căutarile Google.

Acestea îți vor crește volumul de trafic pe site, generând mai mulți clienți și creșterea vânzărilor. Promovarea cu Google ADS te va ajuta să ajungi mai repede la publicul țintă și să plătiți doar pentru vizitatori care sunt cu adevarat interesați de ceea ce oferiți.

Google Search Ads

Afișează anunțul atunci când utilizatorii caută ceea ce oferiți și veți plăti doar atunci când anunțul obține rezultate.

Avantaje Promovare Google Ads

De ce ar trebui să ai încredere în campaniile de promovare Google Ads? Mai jos îți oferim doar câteva dintre cele mai relevante motive pentru care merită să investești în acestea.

Vrei să știi cum setăm campaniile?

Orice reclamă Google pe care noi o creăm urmează inițial 4 pași:

1.

Înțelegem Business-ul

Ne conectăm 100% cu business-ul tău, înțelegând fiecare detaliu.

2.

Implementăm Campanii

Implementăm cele mai bune campanii de promovare în cazul afacerii tale.

3.

Analizăm și Îmbunătățim

Analizăm campaniile și optăm pentru îmbunătățirea acestora dacă este necesar.

4.

Prezentăm Rezultate

Îți prezentăm rezultatele obținute în urma implementării campaniilor de promovare.

Întrebări Frecvente

Mai jos găsești o listă cu cele mai frecvente întrebări, la care îți oferim un răspuns concret pentru serviciile oferite.

Ce este Google Ads?

Google Ads este serviciul de publicitate disponibil pentru toate business-urile online ce vor să își promoveze produsele sau serviciile.

Pentru anunțurile pe care le creezi cu ajutorul acestui serviciu, poți stabili diferite obiective(generarea vizitelor pe site sau a apelurilor telefonice). De asemenea, promovarea Google Ads poate avea buget personalizat și îți oferă control deplin asupra campaniei - o poți activa sau opri oricând.

Pot face Google Ads dacă nu am website?

Da, poți face Google Ads și fără website, însă noi nu recomandăm acestă procedură. Pentru vânzări imediate și garantate, ai nevoie de un website pe baza căruia noi construim anunțurile pentru viitorii tăi clienți.

Imi puteți garanta rezultate?

Da, putem garanta că rezultatele vor apărea, însă nu ne putem folosi de cifre exacte în acest sens. După cum am enunțat mai sus, rezultatele campaniilor de promovare în Google sunt imediate, grație profesionalismului și experienței echipei noastre.

Cât de mult durează până voi vedea rezultate?

Rezultatele de pe urma promovării Google Ads sunt imediate. Afirmăm acest lucru cu încredere, raportându-ne la rezultatele clienților pe care îi avem în portofoliu. Totul depinde de cât de bine este configurată campania, iar specialiștii noștri se pricep cel mai bine la acest lucru.

Cât dureaza setarea campaniilor de promovare?

Setarea contului și startul campaniei de promovare Google Ads durează între 3 și 5 zile. Totul depinde de domeniul tău de activitate.

Îmi puteți afișa reclamele mereu pe prima poziție?

Scopul nostru este să îți afișăm întotdeauna anunțul pe prima poziție în rezultatele de căutare Google. Totuși, câștigarea primei poziții este influențată de licitație, de concurență, dar și de bugetul investit în serviciul de promovare Google Ads.

Vrei să-ți promovezi afacerea?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul.