Web Analytics

SI TU AI NEVOIE DE OPTIMIZARE SEO!

Atingeți poziția de vârf în motoarele de căutare prin creșterea vizibilității și a traficului pentru a vinde mai mult.

De ce ai nevoie de SEO ?
SEO direcționează cu 300% mai mult trafic către site-ul dvs. decât orice altă strategie de marketing.
SEO este practica creșterii cantității și a calității traficului pe site-ul dvs. prin rezultatele căutării organice. Fără SEO motoarele de căutare nu pot găsi site-ul dvs. Și dacă motoarele de căutare nu vă pot găsi, nici clienții dvs. nu pot.
Scopul real al SEO este de a ajuta utilizatorii să găsească ceea ce caută. Acesta este motivul pentru care conținutul site-ului dvs. trebuie să se potrivească cu ceea ce vrea publicul dvs.
SEO se imparte in douĂ categorii:

SEO

ON-PAGE

Titluri și descriere
Primul lucru pe care trebuie să-l optimizați este titlul paginii dvs. și descrierea paginii dvs. deoarece motorul de căutare examinează mai întâi descrierea și titlul.
Navigare prietenoasă pentru utilizatori
Optimizarea nu se limitează numai la lucrurile care sunt evidente, dar lucrurile precum sistemele de navigație sunt de asemenea importante și de aceea trebuie să aveți grijă de aceste lucruri și trebuie să vă asigurați că paginile dvs. sunt ușor de utilizat și ușor de navigat.
Structura URL
Structura URL  este un factor important de SEO on-page. Cei care includ cuvinte cheie direcționate și sunt optimizați bine au performanțe mai bune. Punctele care ar trebui luate în considerare în structura URL sunt următoarele

  • Link-uri permanente: adresă URL unică pentru fiecare pagină
  • Sitemap utilizator: conține structura site-ului dvs. web
Optimizarea imaginilor
Utilizarea imaginilor din conținutul dvs. este o modalitate excelentă de a vă face site-ul mai atractiv vizual și de a rupe bucăți plictisitoare de text. Puteți utiliza aceste imagini pentru a vă ajută să vă îmbunătățiți site-ul SEO . Descrierea imaginii care însoțește ar trebui să conțină întotdeauna cuvântul cheie pe care încercați să-l clasați pe pagină pentru a vă ajută să vă îmbunătățiți șansele de clasare pentru respectivul cuvânt cheie.
Pagini rapide de încărcare
În era tehnologiei actuale, viteză este esențială. Nu vrem să așteptăm. Dacă o pagină nu se încarcă imediat sunt șanse mari să ieșim de pe acel site. Majoritatea  utilizatorii vor părăsi un site dacă nu se încarcă în maxim 3 secunde. Păstrarea cu plăcere a vizitatorilor crește rata de conversie.

SEO

OFF-PAGE

Rețelele de Socializare
Rețelele de socializare sunt  cele mai populare în aceste zile și este o modalitate excelentă de a construi autoritatea site-ului și de ai crește popularitatea. Acesta va crește ranking site-ul și ajută la construirea de backlink-uri . Distribuirea pe rețelele sociale vă poate oferi trafic și puncte de vedere.
Video Marketing
Mai mult decât oricând, videoclipurile sunt esențiale pentru obținerea succesului online. Încărcarea videoclipului dvs. pe anumite platforme (YouTube,Vimeo,etc) permite utilizatorilor să găsească conținut într-un alt mod. Faceți videoclipuri despre subiectele dvs. de nișă, tutoriale etc. vă va ajuta să obțineți mai mult trafic și o poziție mai înaltă în Google.
Articol/Blog
Scrieți articole informative referitoare la produsele și serviciile dvs. cu backlink de bună calitate pe site-urile tale.Optimizați-le corect înainte de trimitere. Publicarea pe blog este un mod rapid și eficient de promovare a site-ului prin crearea de backlink. Pregătiți conținut unic și optimizat pentru cuvinte cheie, cu linkuri bune la site-ul dvs. Blogging-ul este o tehnică utilă pentru a promova un site online.
Postări Forum
Alăturați-vă Forumurilor de discuții / Comunităților care sunt legate de nișă. Puteți să puneți întrebări, să vă alăturați discuțiilor și să răspundeți la întrebările altora. Puteți da linkul postării dvs. care are legătură cu întrebarea sau discuția pentru a obține o legătură.
Trimiterea imaginilor
Schimbul de imagini pe site-urile populare de partajare a fotografiilor este o tehnică bună pentru a obține un backlink.Optimizați-le cu titlul corect și cu adresa URL. Oameni o vor vedea și vor lăsa comentarii pe această, ceea ce este bun pentru SEO.
Pentru un trafic relevant, cautarile organice sunt cele mai eficiente.
Traficul organic e complet diferit de ceea ce veți primi din partea oricărui canal sau platforma de socializare plătită.
Cu SEO excelent, site-ul dvs. poate fi în partea de sus a rezultatelor căutării Google, unde clienții dvs. vă pot găsi cu ușurință. Nu există o modalitate mai bună de a începe călătoria dvs. pe prima pagină a Google decât cu serviciile noastre de SEO.
Ești interesat de serviciile noastre?
Contactează-ne chiar acum!
BOSSNET.RO
Suntem o echipă tânăra și dornică de noi provocări în web design și promovarea online. Creăm o relație strânsă cu clienții noștri și dezvoltăm un plan pe termen lung pentru un succes garantat.
Contact

Email: office@bossnet.ro

Adresa: Bld. George Enescu Nr.16F Bl.16F Sp. Com.1 Suceava