Web Design Suceava

Bossnet îți oferă servicii de web design profesionale, creare site prezentare, magazin online și promovare. Cu ajutorul nostru poți să vinzi o gamă variată de produse și servicii pe internet.

Vrei să afli prețul pentru site-ul tău?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul!

Servicii de creare site Suceava

Îți oferim serviciile de care ai nevoie pentru a performa în mediul online.

Creare Site Prezentare

Oferă afacerii tale un site de prezentare, modern și bine structurat, orientat spre vânzari rapide și ușor de folosit de către clienți.

Creare Magazin Online

Suntem pregătiți să îți realizăm un magazin online, generator de vânzări, ușor de administrat cu cele mai importante functionalități.

Cum te ajută crearea unui website?

Transmite credibilitate

77% din credibilitatea unui business online este dată de calitatea design-ului. Noi îți oferim un website profesional cu un design modern care va transmite încredere în rândul clienților.

Îți prezinți serviciile sau produsele

Poți adauga toate informațiile relevante care ii vor ajuta pe potențialii clienți să înțeleagă ușor ce servicii sau produse oferi.

Îți aduce venituri mai mari

Cea mai simplă metodă de a vinde este cea prin intermediul unui site de prezentare sau magazin online creat de o echipă de specialiști în web design!

Nu ești limitat de un program de lucru și scapi de grija unui angajat în plus deoarece website-ul preia singur comenzile. Mai mult decât atât, ai deschidere la o plajă foarte mare de clienți!

Îți depășești competitorii

Dacă vrei să îți depășești competitorii, lasă-ți siteul în grija unei firme de web design cu experiență vastă în domeniu.

Este momentul să îți duci business-ul la urmatorul nivel și să îți depășesti concurența!

Disponibil 24/7

Odata ce website-ul tău este lansat, va putea fi accesat oricând și oriunde de publicul larg dar mai ales de potențialii clienți, pentru că aceștia vor putea vedea în detaliu serviciile / produsele tale.

Ce includ serviciile noastre de creare website

Îți prezentăm câteva dintre beneficiile aferente serviciilor de website oferite de echipa Bossnet.

Design Modern

Toate informațiile afacerii tale vor îmbrăca cele mai eficiente și ambientale principii de design.

Web Design responsive 100%

Știai că aproximativ 80% din utilizatori, vor folosi telefonul mobil pentru a-ți accesa website-ul?

Noi îl vom face 100% responsive, indiferent de pe ce device va fi accesat. Nu pierdem nimic din ce îi interesează pe clienți, website-ul tău va reda același conținut.

Etape realizare
site web

Iată care sunt etapele pe care le urmăm pentru a-ți realiza website-ul:

1.

Ne Cunoaștem

Facem cunoștință și discutăm toate detaliile despre viitorul tău website.

2.

Analiză & Planificare

Analizăm cererea ta și construim un plan de acțiune pe care-l vom urma.

3.

Design & Dezvoltare

Redăm un design modern și dezvoltăm ideea pe care am stabilit-o împreună.

4.

Testare & Finalizare

Testăm website-ul și îl predăm în termenul stabilit dinainte împreună cu tine.

Portofoliu

Portofoliul agenției noastre de web design este imaginea noastră, vezi mai jos câteva dintre proiectele Bossnet.

Întrebări Frecvente

Mai jos poți găsi o listă cu cele mai frecvente întrebări, la care îți oferim un răspuns concret pentru serviciile oferite:

Cât costă crearea unui website?

Prețul pentru realizarea unui site nu este fix. Acesta diferă în funcție de complexitatea proiectului. Mai exact, după ce discutăm și aflăm povestea business-ului tău, ce vinzi sau ce servicii oferi și cum îți dorești să arate magazinul online sau site-ul de prezentare.

Îți putem oferi un preț pentru crearea unui website doar după ce aflăm tot ce te interesează. 

Cât de repede va fi gata website-ul meu?

Procesul de realizare a unui website este influențat de preferințele tale. Cu cât proiectul este mai complex, cu atât durează mai mult să îl finalizăm.

Oricum, te asigurăm că echipa noastră își va da toată silinița să îți livreze website-ul în cel mai scurt timp cu putință. Vei primi un timp aproximativ de finalizare a proiectului.

Ce materiale trebuie să furnizez?

Pentru crearea unui site așa cum ți-l dorești, vom discuta în detaliu despre bussines-ul tău pentru a afla cele mai relevante informații pentru potențialii clienți. De asemenea este de mare ajutor dacă ne oferi imagini sau videoclipuri ale produselor / serviciilor tale.

Voi putea să îmi administrez website-ul singur?

Desigur, te poți ocupa chiar tu de administrarea site-ului. Noi ți-l creăm de la zero, te putem ajuta și cu promovarea lui, dar și cu videoclipuri ajutatoare în a-ți gestiona corect site-ul. Îți vom trimite o serie de tutoriale pe înțelesul tău.

Va fi responsive website-ul?

Absolut! Toate site-urile create de echipa Bossnet sunt 100% responsive. Este esențial să fie așa pentru fiecare client, indiferent de device-ul de pe care îți accesează site-ul, pentru a avea o experiență cât mai placută. Un site responsive nu este un lux, este o necesitate!

Oferiţi servicii de promovare?

Desigur. Pe langă serviciile de web design, suntem experți și în servicii de promovare. Mai exact în optimizare SEO, campanii Google Ads și campanii Facebook Ads. Avem rubrici cu informații pentru fiecare serviciu în parte - trebuie doar să le accesezi.

Website-ul va fi optimizat SEO?

Da. Toate site-urile de prezentare și magazinele online pe care noi le creăm sunt opimizate din punct de vedere SEO. Doar prin intermediul unui website optimizat SEO poți crește în poziționări în rezultatele de căutare Google.

Cum se face plata?

Plata pentru realizarea unui site de prezentare sau a unui magazin online se face în două tranșe. Plătești inițial avansul, iar când proiectul este compatibil 100% cu dorințele tale, achiți și ultima parte a sumei, respectiv lichidarea.

Vrei să afli prețul pentru site-ul tău?

Completează cererea de ofertă, iar noi te vom contacta pentru a-ți spune prețul!