Cât costă crearea unui magazin online?

Mai toate serviciile și produsele de care avem nevoie s-au mutat acum online. Este mai simplu și mai accesibil să comanzi de pe internet, iar lumea pare super încântată de această tranziție. Tu când ai de gând să îți aduci business-ul în mediul online?

Un magazin online poate fi tot ce ai nevoie pentru a spori numărul vânzărilor. Prin intermediul său te afișezi în fața a sute de mii de utilizatori, iar asta nu poate însemna decât mai multe șanse de a vinde. Totuși, care este prețul pentru crearea unui magazin online? 

Un magazin online profesional are un preț pe măsură

Crearea unui site de vânzări online implică multe cunoștințe și tehnologii care aduc functionalitati unice. De aceea este bine să verifici cu atenție portofoliul celor care îți fac o ofertă. Vrei să-l vezi pe al nostru? Click aici: https://www.bossnet.ro/portofoliu/

Prețurile pentru un magazin online încep de la câteva sute de euro și cresc în funcție de complexitatea proiectului. Bineînțeles, există și opțiunea de a-ți face de unul singur magazinul online. Acest lucru ar însemna un efort mai mare din partea ta pentru că ar trebui să acumulezi un pachet de cunoștințe. De asta suntem noi aici: pentru a-ți livra un site de vânzări online performant si modern la un preț corect, în cel mai scurt timp posibil.

Prețul unui magazin online crește odată cu preferințele tale

Vrem să fim sinceri cu tine în ceea ce privește realizarea unui magazin online. Prețul pentru acest serviciu crește direct proporțional cu preferințele tale.

De-a lungul timpului am realizat magazine online de tot felul: mai complexe sau mai simple, cu anumite funcționalități și integrări personalizate. Îți putem face un preț corect chiar și după o scurtă discuție. De fapt, putem să îți oferim un preț și mai simplu de atât. 

Completează formularul de cerere a ofertei de preț pentru realizarea unui magazin online, iar unul dintre operatorii noștri îți va răspunde în cel mai scurt timp. Găsești formularul aici.

Povestește-ne despre business-ul tău pentru a-ți spune cât costă crearea unui magazin online

Trebuie să îți aflăm așteptările de la un magazinul tău online pentru a-ți putea oferi o cotație de preț. Vrem să știm tot ce se poate pentru a-ți face un preț cât mai corect. După cum spuneam, prețul pentru un astfel de serviciu, realizarea unui magazin online, crește în funcție de complexitatea proiectului. 

Vrem ca în final să îți livrăm un magazin online profesional, la un preț corect, prin intermediul căruia să poți începe vânzările cât mai rapid. Totuși, nu uita că fără servicii de promovare online, magazinul tău online nu va ajunge la publicul țintă. 

Vino să afli cât trebuie să plătești pentru un magazin online orientat spre vanzari. Un operator îți va răspunde în cel mai scurt timp – https://www.bossnet.ro/cere-oferta/.

Distribuie:

Din aceeași categorie:

Hai să vorbim despre proiectul tău!

Răspundem la toate cererile în cel mult 24 de ore!